WEBINAR PERCUMA

Revolusi E-Invois Dalam PKS: AI & Cloud Sedia Membantu

23 April, 2024 | 9:00AM-11:00AM
SIARAN LANGSUNG

KENAPA ANDA PERLU HADIR?

Seminar ini adalah khas untuk pekerja profesional dan perusahaan kecil dan sederhana (PKS) dalam menyediakan peralatan, penyelesaian dan maklumat terkini berkenaan dengan implementasi e-Invois LHDN yang perlu diketahui demi kemajuan pengurusan kewangan seiring dengan perubahan lanskap perniagaan yang cepat.

FAHAMI PEMATUHAN PERATURAN

Fahami tentang peraturan terkini yang mengawal implementasi e-Invois LHDN. Penceramah kami akan menguraikan maklumat terbaru dan berkongsi pandangan serta nasihat, dalam menyelaraskan amalan perniagaan bagi memastikan pematuhan standard e-Invois LHDN.

MANFAATKAN KUASA PENYELESAIAN AI CLOUD

Terokai bagaimana Penyelesaian Perakaunan melalui AI Cloud memainkan peranan yang penting dalam implementasi e-Invois. Pelajari bagaimana penyelesaian berasaskan kuasa AI boleh memudahkan tugasan, meningkatkan ketepatan, dan memacu kecekapan, memberikan aliran kerja yang lebih kemas.

BERHUBUNG DENGAN RAKAN INDUSTRI

Libatkan diri dengan berhubung bersama pakar kami dan rakan industri. Dapatkan maklumat beserta pelbagai pandangan berkenaan perniagaan semasa forum terbuka dan sesi soal jawab.

SIAPA YANG PATUT HADIR?

PEMILIK PERNIAGAAN PKS

Anda menjalankan perniagaan keluarga atau menguruskan perniagaan perusahaan? Seminar ini khas untuk mengutarakan cabaran unik yang dihadapai oleh pemilik PKS terutamanya dengan implementasi sedia ada berkenaan e-Invois LHDN dan bagaimana Penyelesaian Perakaunan AI Cloud dapat membantu PKS.

USAHAWAN & SYARIKAT PERMULAAN

Anda mahu kembangkan perniagaan pertama anda? Cekap, berdaya saing, dan patuh e-Invois LHDN adalah kunci kejayaan anda. Ketahui bagaimana Penyelesaian Perakaunan AI Cloud dapat membantu anda untuk sentiasa berada di hadapan.

STAF PERAKAUNAN DAN KEWANGAN

Menguruskan invois, perakaunan dan pematuhan peraturan dalam organisasi anda, terutamanya dengan e-Invois LHDN? Pelajari bagaimana penerapan Penyelesaian Perakaunan AI Cloud dalam aliran kerja anda membantu perkembangan, mengurangkan kos dan menambahbaik pemprosesan.

KENALI PENCERAMAH anda

wynterjones_realistic_photo_of_a_female_asian_dentist_with_brig_009ad20d-a523-40b9-86b4-e7b154545baa png

Ms. Engku Zaidah

Head of Business Development
​QNE Optimum Sdn. Bhd.

wynterjones_realistic_photo_of_a_female_asian_dentist_with_brig_009ad20d-a523-40b9-86b4-e7b154545baa png

Ms. Shirley Choong

Cloud Solutions - E-Invoice Specialist
QNE Optimum Sdn. Bhd.

WEBINAR PERCUMA BERKENAAN

Revolusi E-Invois Dalam PKS: AI & Cloud Sedia Membantu

23 April, 2024 | 9:00AM-11:00AM
SIARAN LANGSUNG

TEMPAH KEHADIRAN ANDA SEKARANG

Isi maklumat berikut untuk tempah kehadiran anda

Jawatan:

Sekiranya anda menjawab “Lain-lain”, sila nyatakan jawatan anda:

Sediakan Khidmat Simpan Kira:

Adakah anda pengguna asal QNE:

Copyright 2024 - Terms of Service - Privacy Policy